Paja 1605 Työpaja- ja kurssikalenteri

Tervetuloa pajalle Ohjeita

Ethän tule sairaana työpajaan. Koronavirusriskin vuoksi, peru aikasi jos sinulla on vilustumisoireita- ja/tai hengitystieinfektion oireita. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja työpisteestä löytyvät desinfiointiaineet sekä tarvittaessa maski. Desinfioimme työpisteet ja työkalut aina ryhmien välillä.

Ryhmäkoon maksimi on tällä hetkellä 4 henkilöä ja suosittelemme osallistujiksi ystäväryhmiä tai perheenjäseniä samassa ryhmässä.

Kursseille voi osallistua kuka tahansa korujen tekemisestä kiinnostunut. Aiempaa kokemusta itse tekemisestä ei tarvita. Meiltä saat käyttöösi tarvittavat työkalut ja materiaalit. Ilmoittaudu kalenterissa, tai vaihtoehtoisesti, kokoa oma porukka ja varaa omasta aiheesta kurssi pajalle teille sopivaan ajankohtaan.

Mikäli et löydä kalenterin valikoimasta sopivaa työpajaa, ota yhteyttä meihin niin räätälöidään juuri sinulle sopiva työpaja. Järjestämme pienryhmille työpajoja- ja lyhytkursseja myös sopimuksesta yhdessä sovitusta aiheesta. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista opetusta mikäli haluat yksityisohjausta. Vuokraamme myös kultasepän työpisteitä alan opiskelijoille tai ammattilaisille. Kysy lisää paikoista sähköpostilla.

myynti@paja1605.fi