Työpaja- ja kurssitoiminta Tule oppimaan

Pajalla haluamme syventää osaamistamme ja oppia koko ajan uutta. Meille on myös tärkeää jakaa oppimaamme muille alasta kiinnostuneille. Tarjoamme työpajoja niin aloittelijoille kuin jo pidemmälle ehtineille harrastajille. Pajoissa pääset työskentelemään kultasepän työpisteessa ja käytät oikeita työkaluja. Osaavat kultaseppämme antavat selkeää ohjausta ja vinkkejä erilaisista menetelmistä, työkaluista ja materiaaleista.

Työpajan hintaan sisältyvät ohjaus ja materiaalikulut. Voit maksaa työpajan ohjausosuuden myös ePassilla.


Solmintakurssit Helmet & makramee

Tule oppimaan makramee-tekniikka tai helmien punonta ystäviesi kanssa. Työpajan hintaan sisältyvät materiaalit sekä Katjan osaava ohjaus ja opiskelumateriaalit. Korumateriaaleina voit käyttää korukiviä, lasihelmiä, puuhelmiä tai makeanveden helmiä. Voit valmistaa rannekorun tai kaulakorun tai molemmat. Lisämateriaalia voit ostaa paikan päällä pajakaupasta.


MAKEANVEDEN HELMET - PUU- JA LASIHELMET - KORUKIVIHELMET

Hopeakorukurssit Sormukset, Riipukset & Korvakorut

Tule tekemään oma uniikki hopeakoru. Voit tehdä sormuksen, korvakorut tai kaulakorun tai vaikka useamman. Työpajalla valmistetaan ohjattuna koru hopealevystä tai -langasta. Osallistuja voi itse päättää pintakuvioinnin. Hintaan sisältyy työpajan materiaalit (max 6g hopeaa) ja pajan kultasepän työkalujen käytön. Ohjausta ja opiskelumateriaaleja saat työpajassa joko Sepolta tai Katjalta.


STERLING HOPEA - KORUKIVET

Metallisavikurssit Hopea & pronssi

Kursseilla pääset tutustumaan metallisavityöskentelyn perusteisiin, tai jo osaavana, tulla oppimaan erilaisia erikoistekniikoita. Peruskurssilla tutustumme hopeasaveen ja teemme riipuksen tai korvakorut. Erikoiskursseilla voit opetella esim. pronssisaven käytön, hopeasaven yhdistämisen sterlinghopeaan tai hopeasaven emalointia. Kauttamme järjestyy myös polttopalvelu, jossa poltamme metallisavityösi valmiiksi mikäli suunnittelet ja valmistat koruja kotonasi. Ohjauksesta ja opiskelumateriaaleista vastaa sertifioitu hopeasavikouluttaja Virve.


HOPEASAVI - PRONSSISAVI

Emalointikurssit Hopea & Kupari

Tule oppimaan erilaisia emalointitekniikoita. Työpajalla valmistetaan ohjattuna koru hopea- tai kuparilevystä tai -langasta. Hintaan sisältyy työpajan materiaalit (max 6g hopeaa tai 10g kuparia) ja pajan kultasepän työkalujen käytön. Ohjauksesta ja opiskelumateriaaleista vastaa emalointimestarimme Seppo.


TASOEMALOINTI - IKKUNAEMALOINTI- LANKAEMALOINTI