Paja 1605 Työpaja- ja kurssikalenteri

Tarjoamme työpajoja niin aloittelijoille kuin jo pidemmälle ehtineille harrastajille. Pajoissa pääset työskentelemään kultasepän työpisteessa ja käytät oikeita työkaluja. Osaavat kultaseppämme antavat selkeää ohjausta ja vinkkejä erilaisista menetelmistä, työkaluista ja materiaaleista. Työpajan hintaan sisältyvät ohjaus ja materiaalikulut

Voit maksaa työpajan ohjausosuuden myös ePassilla.

Ota meihin yhteyttä varataksesi itsellesi sopivan työpaja-ajan

myynti@paja1605.fi

Tervetuloa pajalle Ohjeita

Ethän tule sairaana työpajaan. Koronavirusriskin vuoksi, peru aikasi jos sinulla on vilustumisoireita- ja/tai hengitystieinfektion oireita. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja työpisteestä löytyvät desinfiointiaineet sekä tarvittaessa maski. Desinfioimme työpisteet ja työkalut aina ryhmien välillä.

Ryhmäkoon maksimi on tällä hetkellä 4 henkilöä ja suosittelemme osallistujiksi ystäväryhmiä tai perheenjäseniä samassa ryhmässä.

Kursseille voi osallistua kuka tahansa korujen tekemisestä kiinnostunut. Aiempaa kokemusta itse tekemisestä ei tarvita. Meiltä saat käyttöösi tarvittavat työkalut ja materiaalit.

Kokoa oma porukka ja varaa omasta aiheesta kurssi pajalle teille sopivaan ajankohtaan. Räätälöimme juuri teille sopivan työpajan. Lisäksi tarjoamme henkilökohtaista opetusta mikäli haluat yksityisohjausta. Vuokraamme myös kultasepän työpisteitä alan opiskelijoille tai ammattilaisille. Kysy lisää paikoista sähköpostilla.

myynti@paja1605.fi